Warmste Winter Challenge

Er kwam deze week een mail binnen van de organisatoren van de Dodentocht. Ze lanceren deze keer de “Warmste Winter Challenge – by 100 km Dodentocht”

De 100 km Covid Challenge powered bij Dodentocht was afgelopen zomer een gigantisch succes. Veel wandelaars schreven zich in en gingen massaal aan het wandelen om de challenge van 100 km tot een goed einde te brengen.

Deze actie bracht de niet onaardige som op van 175300 Euro die werd geschonken aan de Universiteiten van Gent en Leuven. Om hen te ondersteunen in de research naar een vaccin en ter ondersteuning van preventieve maatregelen tegen het Covid-19 virus. Dit met dank aan 17206 wandelaars die de challenge toen tot een goed einde brachten.

Inschrijven kan vanaf 21 december 2020

Deze keer bedraagt in het inschrijvingsgeld 10 euro per wandelaar. Nu is het goede doel de organisatie van de Dodentocht zelf. vzw 100 km Dodentocht Kadee.

Vanaf maandag 21 december 2020 kan je je inschrijven voor deze challenge. De challenge zelf gaat van start op 1 januari en loopt tot 31 maart 2021.

Challenge start op 1 januari en loopt tot en met 31 maart 2021

Na de inschrijving kan je de koppeling maken van Strava met de inschrijvingspagina van Chronorace. De gewandelde kilometers worden vanaf dan automatisch geregistreerd. Wie de challange tot een goed einde brengt (lees minimum 100 km heeft gewandeld) krijgt een virtuele medaille.

Ik kan deze challenge van harte aanraden aan iedere wandelaar die ooit aan de start van de Dodentocht heeft gestaan. Het doet er niet toe of je hem toen hebt uitgelopen of niet. Maar ook aan de recreatieve wandelaar voor wie een kleinere afstand al voldoende is.

Deze mooie organisatie verdient het om gesteund te worden in zijn voortbestaan. Wat zouden we als wandelaars zijn zonder de Dodentocht?

Hoe verloopt die inschrijving?

Surf eerst naar dodentocht.be (hieronder kan u de eerste vier schermen zien die u tegen komt.

2 thoughts on “Warmste Winter Challenge

Comments are closed.