Wanda Wandelt in Nederland

In Nederland heeft men een actieve blog “Wanda Wandelt”. Het doet mij een beetje denken aan het ondertussen vergane “Vlaanderen Vakantieland” programma van de VRT.

Wandelingen worden vanuit een persoonlijk oogpunt geschreven. Met tal van foto’s die een extra toets geeft aan het geheel. Met telkens info of de hond los mag lopen, hoe je aan het startpunt geraakt (met adres), hoelang het pad is, eventuele opmerkingen, ….

Wanda organiseert op geregelde tijdstippen korte groepstochten doorheen een stad/streek in Nederland. Je kan hier telkens voor inschrijven tegen een democratische prijs.

Wanda Wandelt: Wandeltips

Maar het gaat nog verder. Wanda test ook nog schoenen, gps toestellen, smartphone apps, … en zoveel meer.
Tegen betaling kan je ook een wandeltraining “in 12 weken naar 10 km” volgen voor 19,95 euro.

Wanda Wandelt: Wandeltraining in 12 weken naar 10 km voor 19,95 euro

Het geheel lijkt opgemaakt vanuit het hedendaags “hipster” gevoel en bij momenten komt de website sterk commercieel uit de hoek. Met een maandelijkse nieuwsbrief. Waardoor je met het gevoel achterblijft dat achter deze website een ganse organisatie of bedrijf schuilgaat.

Je kan er zeker inspiratie op doen voor je volgende vakantie of citytrip naar Nederland. Is ideaal om korte tripjes te doen tijdens je verblijf, met de nodige praktische info die wordt mee gegeven.

Site: Wanda Wandelt