Vernieuwen van de site

Zoals je zal gemerkt hebben, is de site in een nieuw kleedje gestoken. De keuze is bewust gevallen om vanaf de “home pagina” bij ieder bezoek een overzicht te krijgen van de huidige, maar ook van de recentste wandelingen.

Het is natuurlijk met spijt in mijn hart dat ik afscheid neem van de eenvoud van de vorige site. Vooral de mogelijkheid om een foto te plaatsen die wandeltocht in 1 beeld kon weergeven. Jammer genoeg bleek de site traag te laden.

Daarnaast was het ook belangrijk om blijvend aandacht te geven aan de grote tochten. In de eerste plaats de Dodentocht zelf. Uiteindelijke heeft de doelstelling om deze één keer uit te stappen aan de basis gelegen van deze uit de hand gelopen hobby. Door de jaren heen uiteindelijk uit gegroeid tot een gezonde verslaving. Als je iets waar je aan verslaafd ben wel gezond kan noemen? Dat laat ik even in het midden. Naast gewone kleine tochten, zijn daar ondertussen ook middellange en lange tochten bij gekomen. Met als recentste ontdekking de Kenndeymarsen van Someren en Waalwijk bij onze noorderburen.

Laat deze blog een inspiratiebron zijn om “verder te wandelen” of je nu beginner bent of een gevorderde stapper is iets wat er niet toe doet. Belangrijkste is dat een mens in beweging is en blijft. Ondertussen genietend van de omgeving en de natuur om zich heen.