Someren (NL) – Vermoeid aan de start

Ik had gehoopt op een rustige aanloop naar Someren toe. De werkelijkheid heeft me echter in sneltempo ingehaald waardoor de geplande rust verdampt is. Wat ervoor zorgt dat ik morgenavond van start ga met een vermoeidheidsfactor 10. Niet ideaal met 80 km stappen in het vooruitzicht. De laatste wandeling dateert van enkele weken terug in Torhout. Deze nacht marathon heb ik goed verteerd op het moment zelf als de dagen erna. Dit geeft me voldoende courage voor morgen. Net zoals bij alle grote wandeltochten bekijk ik het allemaal nuchter. In de zin van “Ik zal wel zien wat de tocht voor mij in petto heeft”.

Ik kijk er echt wel naar uit om in Someren aan de start te verschijnen. Alleen al de opening ceremonie is als Belg iets unieks om te beleven. Het heisen van de driekleur, een eigen Joek-lied, en de ganse lokale tam tam er rond (die tam tam is positief bedoeld hé :-). ). Grote wandel evenementen kunnen hier toch wel eens in de leer komen. De ambiance, het feest die tijdens de nacht en de dag de wandelaar vooruit stuwt is een ware belevenis op zich. Ik denk dat het ganse plaatje dit wandelevenement tot iets unieke in zijn soort maakt. Een ware ontdekking vorig jaar, die ik zeker dit jaar opnieuw wil beleven, om er even deel van uit te maken.
Ik kijk er naar uit !!!! tot zaterdag avond in Someren

One thought on “Someren (NL) – Vermoeid aan de start

Comments are closed.