Sittard: Koppeke zat niet goed

Ik heb uiteindelijk niet de uitdaging aan gegaan in Sittard. Mijn “koppeke” zat niet goed. Ik had ook het gevoel dat mijn lichaam nog niet klaar was om zo vroeg op het jaar een tocht te ondernemen van 80 km. De combinatie hebben ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk niet vertrokken ben. Deze beslissing voelde uiteindelijk wel goed aan bij mezelf. Ik wil dit zeker ook even delen met jullie beste volgers. Het is voor mezelf de eerste keer dat ik forfait geef voor een grote tocht. Maar als het echt niet goed zit, is nog maar vertrekken naar de startplaats echt wel niet verstandig.

Uiteindelijk heb ik nu gewoon een inschrijvingskaart van Sittard die me in de toekomst eraan zal herinneren dat uiteindelijk alles goed moet zitten. Maar vooral dat ik in de toekomst twee keer moet nadenken om een uitdaging zo vroeg op het jaar (na een donkere en koude winter) aan te gaan.