Originele wandelingen …

Buiten de georganiseerde wandelingen zijn wandelaars ook bezig met het zoeken naar prachtige stukjes natuur in eigen land. Deze blog die met heel veel zorg is opgemaakt neemt je mee op kleine paden langs grote wegen die we allemaal in ons haastige leven overslaan. Met extra aandacht voor wat er is van onverharde wegen.

Op de kaart van België kan je op zoek gaan naar een wandeling die tot in de puntjes is beschreven. Ook krijg je al een idee van wat de moeilijkheidsgraad zou kunnen zijn. Hier en daar wordt er ook een link gelegd met een andere blogger. Die zelf ook reeds iets geschreven heeft over de omgeving waar de tocht heengaat.

Het is eveneens mogelijk om van de wandelingen het GPX bestand te downloaden om via compatibel toestel de tocht te ondernemen.

Daarnaast wordt er op de website veel aandacht besteed aan de wandelkledij en uitrusting om mee te nemen op je tocht. Maar ook hoe je alles goed kan onderhouden.

Aan alles is te zien dat er hier met heel veel liefde voor het wandelen aan gewerkt wordt. Wat het meer dan de moeite maakt om even alles door te nemen en inspiratie op te doen.

Homepage: http://www.originelewandelingen.be