Ingelmunster – Aviflorawandeltocht

Dit is tot nu toe wel met stip één van de mooiste tochten die ik deed van de Aviflorastappers uit Ingelmunster. Het beschikbare groen en stille wegen werden maximaal benut om deze tocht vorm te geven. De (noodzakelijke) drukke wegen werden tot een absoluut minimum beperkt. Ik kan enkel maar vragen om “meer van dit” in de wandelingen te steken. Een dikke pluim voor deze tocht.

Voor de eerste keer de nieuwe brug in Ingelmunster kunnen aanschouwen. Deze zag er in het ochtendgloren al heel imposant uit. Wetende dat deze nog niet afgewerkt of in gebruik is. Het lijkt mij een sterk bepalende factor te gaan spelen in het lokale straatbeeld van de gemeente. Bij het zien van de ruimte tussen de ijzeren pilaren kwam het beeld van New-Yorkse gangsterfilms naar boven, maar ook de plaats waar hippe evenementen kunnen georganiseerd worden. Tja, een mens laat soms zijn gedachten eens los en komen associaties naar boven.

 

Relive ‘Morning Oct 23rd’

Total distance: 19489 m
Max elevation: 24 m
Min elevation: 9 m
Total climbing: 204 m
Total descent: -194 m
Average speed: 1.69 m/s
Average cadence: NAN
Total time: 03:42:09

 

Uit praktische overwegingen midden het parkoers van start gegaan. Dus een aantal kilometers “zwart” gewandeld, in de startzaal correct mijn inschrijvingsgeld betaald en bij elke rustpost een extra consumptie besteld (om het goed te maken).