Ingelmunster – 16de Nazomertocht

Een wandeling waar er niet zoveel over te vertellen valt. Oh ja, het weer was van bij de start bij mij een spelbreker. Net weg en een hevige regenbui in combinatie met een fris aanvoelende wind maakte het onaangenaam stappen. Dit gevoel werd nog meer benadrukt door het flinterdun jasje dat ik bij had. Met als gevolg dat ik snel nat werd tot op het bot. Gelukkig stopte het na een halfuur met regenen. Maar echt drogen deed ik niet. De tweede rustpost bleek terug de startplaats te zijn. Tijd om een dikkere jas uit de wagen te halen voor de laatste lus.

Ik moet toegeven dat ik vals gespeeld heb door niet door te stappen tot de laatste rustpost na de Wantebrug. We liepen daar al een tijdje tussen het drukke verkeer van vrachtwagens en wagens. Die laatste honderden meters heb ik niet afgelegd en het parkoers om terug naar de startplaats aangevat. Binnensmonds borrelde wel even een diepe vloek op.

“Kon men dit parkoers niet wat hertekenen om dit drukke punt te vermijden of tot een absoluut minimum te beperken?”

Luisteren naar wat mijn lichaam me verteld lukt mij op dit moment niet zo goed. Tegen beter weten in vandaag toch een naar Ingelmunster gegaan voor de Nazomertocht van de Brigandtrotters. Beide kleine teentjes zitten rood en doen pijn. Zoveelste signaal dat de KM van Waalwijk nog niet verteerd is door mijn lichaam.

In het verleden reeds twee keer deelgenomen aan deze tocht. Telkens toch wel telkens verschil in parkoers …

12de Nazomertocht

15de Nazomertocht

 

Relive ‘Morning Sep 12th’

Total distance: 19245 m
Max elevation: 31 m
Min elevation: 13 m
Total climbing: 181 m
Total descent: -195 m
Average speed: 1.66 m/s
Average cadence: NAN
Total time: 03:29:39