De zomer van de Dodentocht

Voor het tweede jaar op rij zal één van de meest geliefde wandelingen niet kunnen plaatsvinden. Net zoals vorig jaar is de boosdoener het Covid-19 virus. Maar niet getreurd, de organisatoren hebben de voorbije maanden niet stil gezeten. Ze komen voor de dag met twee initiatieven om de zomermaanden terug het geliefde Dodentocht gevoel te geven. Ze komen naar buiten met twee initiatieven voor de wandelaars. Hier zit duidelijk voor elk wat wils in.

De Summer Challenge

Na de geslaagde 100 km Covid Challenge van vorig jaar en de Warmste Winter Challenge van afgelopen winter is er nu de Summer Challenge. Iedere wandelaar kan op zijn eigen tempo en waar men wilt terug wandelingen bij houden in de maanden juli en augustus.

100 km Dodentocht Light.

Dit behelst een tweedaagse uitdaging waarin men per dag telkens 50 km wandelt. Er zijn 7 verschillende start en aankomst plaatsen. Er zal ook gewerkt worden met tijds sloten om de deelnemers zoveel mogelijk te spreiden in het kader van de Covid-19 maatregelen.

Inschrijvingen starten op dinsdag 8 juni om 19 uur.

Wandel weekends zijn: 3-4 juli, 10-11 juli, 17-18 juli, 24-25 juli, 31 juli-1 augustus, 7-8 augustus en 11-12 augustus

100Km Dodentocht Light & Summer Challenge

Dodentocht Light en Summer Challenge vervangen afgelaste 100 km: “Hopelijk de laatste keer dat we een alternatief voor de Dodentocht moeten zoeken” | Bornem | hln.be

One thought on “De zomer van de Dodentocht

Comments are closed.