De Klinge – De Klingse Bostochten

Het was vandaag veel frisser dan ik waar ik me op gekleed had, zeker in de ochtenduren heb ik het koud gehad. Ondanks het dikke wolkendek is de zon krachtig genoeg om de temperatuur te laten stijgen.

Deze tocht was één brok natuur, één brok bossen. Met de fluitende vogels op de achtergrond kan een mens niets anders dan uit het diepste van zijn ziel genieten van wat er rondom zich afspeelt. De tocht flirte een tijdje met de grens. Even in Vlaanderen en dan terug bij onze lieve noorderburen. Soms kon ik niet eens zeggen in welk land ik was. Of misschien toch wel? Deze keer aan de vlaggen die uithangen voor het WK voetbal in Rusland. Zo feestelijk bij ons, zo kaal in Nederland.

Een echte aanrader om volgend jaar aan te kruisen in je persoonlijke wandelkalender.

Met de tocht in Eeklo gisteren erbij heb ik ruim 50 km in de benen dit weekend. Met deze gedachte voel ik mij klaar voor de Nacht van West-Vlaanderen komende vrijdag.

Relive ‘Morning Jun 17th’

Total distance: 30678 m
Max elevation: 38 m
Min elevation: -28 m
Total climbing: 1169 m
Total descent: -1156 m
Average speed: 1.70 m/s
Average cadence: NAN
Total time: 05:32:29