Covid Challenge: T-shirt

Klein doosje net passend in mijn brievenbus gevonden. Mezelf afvragend wat ik online besteld heb en nog niet is toe gekomen via de Bol’s, Coolbleu’s van deze wereld.

Blik op het etiket toverde een welgemeende glimlach op mijn gezicht. In dit doosje zat het bestelde t-shirt van de 100 km Covid Challenge “powered by Dodentocht”. Dit maakt de nakende uitdaging plots veel tastbaarder. De spanning van het toeleven naar de Dodentocht die dit jaar echt wel ontbrak. Overviel me plots alsof het uit het niets kwam. Dit maakt de Dodentocht terug veel tastbaarder.

Het zit hem in de details. “Veel succes met jullie uitdaging” staat er in heel kleine lettertjes op. Dit kleine detail maakt het geheel gewoon “af”.

Ik wens alle duizenden enthousiaste wandelaars de komende weken veel wandelplezier toe. Waar en hoe ver je stapt is van geen tel, net zoals bij elke editie van de Dodentocht is het meedoen, het engagement, de uitdaging veel belangrijker dan het al of niet stappen van 100 km. Tien keer 10 km is ook 100.