C-Walk: Torhout

Totaal onverwacht op een wandeling in Torhout gebotst. Was voor andere zaken in de omgeving en eigenlijk niet van plan om te stappen. Buiten een toer terwijl ik aan het wachten was.

De Road Runners uit Torhout hadden een permanente C-Walk uit gestippeld rond het Kasteel d’Aertrycke. Een groene omgeving en de belofte dat 90% verkeersvrij zou zijn. Zo’n aanbod kan je ter plekke niet afslaan.

Twee richtingen kruisen elkaar

Van de beloofde 7,5 km heb ik er amper 5,9 kunnen doen. Tjah, als ik een wandeling doe waar de pijlen niet duidelijk zijn. Of waar op dezelfde plaats in twee richtingen moet gewandeld worden … dan gaat dat verkeerd bij mij.

Dit was zo’n typische wandeling waar het niet duidelijk was. Achteraf vermoed ik wel waar ik verkeerd ben gelopen. Uiteindelijk zou dat niet mogen kunnen. Als je deze wandeling nog wenst te doen, goed uit je doppen kijken !!!! Of misschien net niet te goed uitkijken, dan loop je misschien wel zoals het volgens de wandelclub hoort te zijn !!!

De omgeving en het kasteel maakten het meer dan ok om te wandelen. Zeker daar het een onverwachte passage was van mij.

Total distance: 6030 m
Max elevation: 51 m
Min elevation: 39 m
Total climbing: 66 m
Total descent: -57 m
Average speed: 1.60 m/s
Average cadence: NAN
Total time: 01:04:49