C-Walk: Oostkamp

De Godelievestappers hebben een mooie wandeling uitgestippeld die vertrekt vanuit de sport terreinen van de Gemeente Oostkamp. De groene omgeving van de Brugse Ommeland met zijn prachtige bossen en kastelen is de moeite waard om in deze Coronatijden eens te wandelen.

Door Jonkvrouw De Jonckheere is er toestemming verleend om een kleine lus door het domein te wandelen. Met een mooi en eigentijds Kasteel die van buitenaf te bezichtigen is. Dit kasteel is beter gekend als het Rode Kasteel. Op dit moment heeft het de naam Kasteel van Lakebosschen.

Dit is echter niet het enige kasteel waar je aan voorbij komt. Daar moet je echter oppassen voor “Wolfijzers en Schietgeweren”. Gelukkig niets van gemerkt en ben eerlijk gezegd ook niet op verkenning geweest of het dreigement ook effectief zou kloppen.

Kortom een wandeling met veel groen en bossen. Die in deze tijd van het jaar er prachtig bij staan. Wandelen door een bladerdek is altijd leuk om te doen.

Een ware aanrader, de pijlen hanger er nog tot en met 22 november.

Total distance: 21858 m
Max elevation: -90 m
Min elevation: -115 m
Total climbing: 208 m
Total descent: -196 m
Average speed: 1.53 m/s
Average cadence: NAN
Total time: 04:08:27

2 thoughts on “C-Walk: Oostkamp

  1. Beste,

   De wandeling die ik deed was de aangeboden maximum afstand van 22 km (werkelijk 22,3 km). Er worden ook kleinere afstanden aangeboden zoals: 5, 7, 13, 18 km.
   Meer info en kaartjes van de routes kan je hier terug vinden:
   http://www.godelievestappers.be/

   Met vriendelijke groeten

Comments are closed.