C-Walk: Koekelare

Mijn vierde wandeling in het kader van de Warmste Winter Cahallenge (Powered by Dodentocht). Bijna, maar nog net niet is het einde in zicht. Er moet nog 22 km na vandaag gestapt te worden voordat ik in Bornem aankom.

Even getwijfeld of ik wel of niet zou aanzetten om te gaan wandelen. De regen gutste tegen de ruiten aan, de wind woei tussen de gebouwen in. Van mijn hart een steen gemaakt en toch de gok gewaagd. Gelukkig maar, net op het moment dat ik parkeerde stopte het met regenen. De harde wind heb ik voor lief genomen. Even lekker uitwaaien doet altijd deugd.

Leuk stappen in de landelijke omgeving van Koekelare. Met een maximaal mogelijk benutten van de stukjes natuur en bos dat er in de omgeving is. Bijna geen verkeer langs de binnen wegen. De pijlen hangen logisch en duidelijk langs het parkoers.

Ik zag ook veel kinderen thuis zitten. Was even in de war of het vandaag nu dinsdag of woensdag was. Toen na een tijdje mijn frank (euh Euro) viel. Dat veel kinderen thuis zullen zitten naar aanleiding van de uitbraak van de Britse variant van het Covid-19 virus in Houthulst. Laat ons duimen dat er niet teveel slachtoffers vallen.

Total distance: 17920 m
Max elevation: -255 m
Min elevation: -293 m
Total climbing: 386 m
Total descent: -383 m
Average speed: 1.59 m/s
Average cadence: NAN
Total time: 03:18:32