C-Walk: Ingelmunster

Je kan met een gerust gemoed aan de slag met deze Covid-19 wandeling van de Aviflorastappers. Deze wandelclub stelt tijdens deze moeilijke tijden altijd mooie wandelingen samen. Het klopt telkens weer opnieuw, pijlen hangen goed en logisch langs het parkoers.

Het leuke aan dit soort wandelingen is dat men veel meer “out-of-the-bleu” denkt. Betekent dat je altijd een stuk doet die men niet in hun reguliere wandelingen steekt. Waarschijnlijk zal dit te maken hebben met de beschikbaarheid van rustposten onderweg en gemaakte afspraken met lokale café’s. Alhoewel ik nu wel een café zag ter hoogte van Meulebeke – De Paanders. Misschien daar eens informeren of men het ziet zitten als rustpost?

Door de regen van de afgelopen weken zijn de landelijke wegen door de velden goed verzadigd. Betekent de nodige portie modder en plassen onderweg. In mijn geval ook de nodige regenbuien erboven op. Maar het vrij gevoel van terug te wandelen op een parkoers met pijlen laten deze ongemakken met de zon verbleken.

Alvast een dikke proficiat voor deze wandelclub met hun geslaagde Covid-19 wandeling van januari.

Total distance: 19307 m
Max elevation: 40 m
Min elevation: 3 m
Total climbing: 1027 m
Total descent: -1041 m
Average speed: 1.64 m/s
Average cadence: NAN
Total time: 03:20:48