C-Walk: Ingelmunster

Ondertussen ben ik met mijn derde wandeling in het kader van de Warmste Winter Cahallenge (Powered by Dodentocht) voorbij de helft in de virtuele Dodentocht. Waarbij ik de verschrikkelijke warme sporthal achter mij gelaten heb. Ieder jaar neem ik daar stiekem een derde broodje neem om later onderweg op te peuzelen. Bij het zoeken naar een rustplaatsje zijn meestal maar de zweedse banken of gammele stoelen meer vrij. Het is dan al een hel om me neer te zetten en een nog veel grotere om terug recht te komen. Dan moet de grootste hel nog komen, de eerste stappen terug zetten. Wat ben ik dan altijd terug blij als ik buiten kom. Alhoewel de eerste tientallen meters overvallen wordt door een koude over gans mijn lichaam.

Ik ben ondertussen aan het 60 km punt gekomen. Nog enkele kilometers stappen en ik ben in Buggenhout. In mijn hoofd is het aftellen al goed bezig, de grote mentale klop moet echter nog komen.

Deze wandeling in Ingelmunster is goed in elkaar gestoken. Door de dooi die ingezet is liggen vele aardewegen er vol slijk bij. Sneeuw was bijna terug voltooid verleden tijd. Met hier en daar nog een aangeklede sneeuwpop.

In Emelgem kan kan je tijdens de weekdagen een take-away koffie kopen in het Broodjes & Koffiehuis 144. altijd leuk dezer dagen om te nuttigen samen met de eigen boterhammetjes.

Total distance: 18147 m
Max elevation: -263 m
Min elevation: -293 m
Total climbing: 339 m
Total descent: -360 m
Average speed: 1.54 m/s
Average cadence: NAN
Total time: 03:31:59