Beneluxwandelen de referentie voor wandelaars

De beheerders achter Beneluxwandelen hebben de wandelkalender 2018 online gezet. Het idee achter dit project is veelzijdig. Ze bieden in de eerste plaats een overzicht van alle wandelingen die in België, Nederland en Luxemburg worden georganiseerd. Op één plaats kan je de gegevens terugvinden die je ook per land apart kan raadplegen via de wandelkalender, ffbmp en de KWBN. Deze totaal portaalsite geeft een ruimer overzicht van waar een wanneer er gewandeld kan worden. Zo heb ik via deze weg het afgelopen jaar al enkele pareltjes ontdekt. Voor wie buiten de taal- en lands grenzen wil wandelen is deze site een perfect hanteerbaar alternatief. Alles wordt op een overzichtelijke manier weergegeven.

Deze onafhankelijke site bundelt ook wekelijks de verhalen achter de wandelingen. Dit door ruimte te voorzien voor de wandelaars om hun avonturen overal ten lande te delen met elkaar. Of het nu foto’s zijn of verslagen alles is mogelijk. Met dit klankbord kan iedere wandelaar zijn verhaal delen aan een zo groot mogelijk publiek. Het blijft telkens terug genieten of je er nu zelf bij was of niet. Hierdoor krijg je altijd een ruimer totaalbeeld vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Een ware aanrader voor iedere wandelaar en in al zijn eenvoud laat het gebruik ook toe om een (jaar) planning op te stellen. Bij deze dus een dikke duim omhoog voor de beheerders van deze site. Laat ons in 2018 terug elke dag genieten van duizenden wandelverhalen in woord en beeld.

One thought on “Beneluxwandelen de referentie voor wandelaars

  1. Beste Wandelvriend,

    In naam van Wilfried en mezelf wil ik je hierbij van harte bedanken voor je lovende woorden betreffende onze blog Beneluxwandelen.be. Het is een heerlijke beloning voor intussen 10 jaar dagelijkse inzet van ons beiden, met plezier gedaan. We zullen doorgaan, zoveel is zeker !

Comments are closed.